Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

MAQEDONI- Ish kryeministri Nikolla Gruevski paralajmëron qasje të ndryshme ndaj shqiptarëve dhe faktorit ndërkombëtarë, nëse ndonjëherë në të ardhmen do të gëzojë përsëri postin e kryetarit të Qeverisë. Deklarata kundërthënëse e kreut ë VMRO-DPMNE-së, e shpalosur në përvjetorin e 27 të kësaj partie, vjen pas dhjetëra deklaratave të mëparshme...

Nga ARSIM ZEKOLLI Shikuar në retrospektivë dhe pa pretendime të qëllimshme, mund të them se si njeri në moshën e mesme më ngarkojnë tri mistere të pashpjeguara që më nxisin kurreshtjen. E para, nëse vallë jemi e vetmja specie në univers. Enigmë kjo, për të cilën shpresoj të sqarohet...

MAQEDONI- Kryetari i VMRO-DPMNE-së, në intervistën për televizion kroat HRT, ka thënë se kriza në Maqedoni mund të përfundoj në dy mënyra, të cilat sipas tij partia që drejton ai tani më i ka ofruar në opinion. “Njëra është që të mbahen zgjedhje të parakohshme në muajin maj së...

Maqedoni- Lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, përmes një shkrimi në Facebook, ka vazhduar me thirrjet për mobilizim të maqedonasve siç ka thënë në mbrojtje të Maqedonisë, kundër Ligjit për gjuhën shqipe dhe deklaratës së përbashkët të partive shqiptare. Ai madje është i gatshëm që me deputetët e partisë së...

Në një intervistë për mediat maqedonase më konkretisht për TV Sitel kreu i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski i ka bërë thirje popullit që të dalë në mbrojtje të shtetit, sepse sipas tij është sulmuar unitariteti i vendit dhe vetëm populli mund ta mbrojë atë. “Po përgatitet skenarë në disa hapa...

SHKUP- Lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, përmes një mesazhi në rrjetin social ‘Facebook’ ka ripërsëritur thirrjet e tij për mobilizim në mbrojtje të Maqedonisë dhe kundër ligjit për gjuhën shqipe. Gruevski shkruan se dygjuhësia në Maqedoni është vetëm qëllimi dytësor, pas dygjuhësisë do të nisin përgatitjet për kantonizimin e...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.