Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dashi Ditë e ngarkuar dhe me ritëm intensiv, e gjitha e përqendruar te puna. E vërtetë që nuk tërhiqeni para sfidave, por nganjëherë është e lodhshme! Para se të veproni, studioni me kujdes strategjinë, është thelbësore që të mos bëni gabime sot. Demi Ditë e shkëlqyer sot që Dielli...

Dashi Sot çdo gjë duket e përqendruar te puna, por ndoshta është rutina e zakonshme që tashmë e njihni shumë mirë, shumë gjëra për t’u zgjidhur në një kohë të shkurtër. Fatmirësisht trekëndëshi Mars-Saturn ju mbështet duke ju dhuruar përqendrim dhe durim. Demi Yje favorizuese duke u nisur nga...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Me shpejtësi maksimale! Me kaq shumë yje në shenjat e zjarrit, do keni një energji të madhe për punën dhe aktivitetet zbavitëse. Dita për çështjet e biznesit, mbrëmja për aventura: mes spektaklit dhe festave do shijoni orë të paharrueshme. Demi 21 Prill –...

Dashi Të gjithë duan diçka nga ju, por në drejtime të kundërta: shefi ju ngarkon me shumë detyra në punë, familja proteston për këtë. Zgjidhja është të ndërmjetësoni mosmarrëveshjet dhe të kërkoni një kompromis. Demi Hëna bashkëpunëtore në trekëndësh premton kontakte dhe biznese fitimprurëse. Me një nga personat që...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Nëse po shqyrtoni mundësinë për një udhëtim, për argëtim apo për punë, mos u ktheni mbrapa. Parashikohen përvoja shumë interesante në vijim! Mund të pasuroni bagazhin tuaj kulturor me njohje dhe njohuri të reja. Do ia kaloni vërtet shumë mirë. Demi 21 Prill...

Dashi Nuk është e thjeshtë të ruani përqendrimin te çështjet më urgjente, nëse nuk do t’ua ktheni me një “jo” strategjike atyre që do t’ju kërkojnë ndihmë. Përkushtojini më shumë kohë vetes dhe pasioneve që keni, dhe shijoni gjërat e vogla që ju ofron jeta. Demi Keni nevojë për...

Dashi Një njeri që e vlerësoni do t’ju bëjë një kritikë. Do t’jua bëjë atë me mirëbesim dhe kujdes, por gjithsesi do t’ju hidhërojë së tepërmi. Tregohuni të arsyeshëm. Lëreni pas të shkuarën dhe jetoni përvoja të reja me entuziazëm të plotë për të ardhmen. Demi Jeni duke ndjekur...

Dashi Dashuria do t’ju godasë në mënyrë të parezistueshme, thellësisht, ndoshta edhe pak në mënyrë të mistershme, por e sigurt që do të jetë një përvojë e këndshme. Në punë bëni bilancin dhe verifikoni nëse jeni duke bërë atë që doni. Kërkoni gjithmonë të ndiheni mirë. Demi Merrini vendimet...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Do të jeni të suksesshëm në shkollë dhe në punë. Ndoshta në të vërtetë ndiheni të pakënaqur, por kur ke fantazi e tejkalon mërzitjen. Venusi plot gjallëri, gjatë ditës ju mbështet ëmbëlsisht ëndrrat dhe dëshirat, ndërsa në mbrëmje ju sjell me këmbë në...

Dashi Përpiquni të vendosni rregull në jetën tuaj, si në nivelin fizik ashtu edhe në atë mendor, nëse nuk dëshironi të krijoni konfuzion, gjë që nuk ju pëlqen aspak. Përdoreni kohën e lirë që do të keni në dispozicion për të organizuar më mirë hapësirën, ndoshta duke ndryshuar diçka....

Dashi Do ndjeheni të nervozuar në mëngjes, nën presionin e Hënës në trekëndësh me Uranin. Diskutime të shumta sidomos për objektivat personale dhe ekuilibrin në çift. Pasditja ju jep siguri, për më tepër Hëna ndërron shenjë, ashtu siç ju ndryshoni humorin. Demi Do e filloni të dielën më një...

Dashi Keni dëshirë të vendosni një mirëkuptim edhe më të thellë me personin e zemrës, që do t’ju kuptojë menjëherë dhe do t’ju dëgjojë. Keni përkrah një partner vërtet të veçantë! Do të zmadhoni rrethin e të njohurve dhe do të krijoni kontakte të shumta me njerëz të ditur....

Dashi Mjafton të mësoni të vëzhgoni, e do të zbuloni se jeta në çdo ditë mund t’ju dhurojë ato gjërat e vogla të bukura që mund të bëjnë të lumtur cilindo prej nesh. Bëni kujdes nga lodhja nervore: jeni shumë të ndjeshëm dhe përfshiheni shpejt në gjendjen emocionale të...

Dashi Nëse jeni ende beqarë, ndoshta do të krijohen kushtet favorizuese për të bërë takime premtuese. Duke u dhënë më shumë hapësirë hobeve dhe krijimtarisë suaj, do të jeni më të gatshëm për të ndihmuar të tjerët. Demi Dielli së bashku me Hënën do t’ju vënë në provë. Do...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Planetët miq të shenjës tërheqin dhe favorizojnë lajme të reja pozitive. Do njihni një person shumë të veçantë përmes rrethit tuaj shoqëror. Një keqkuptim me partnerin do t’ju shqetësojë, por falë dialogut do sqarohet shumë shpejt. Demi 21 Prill – 20 Maj Me...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.