Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Merrnin nga Shqipëria me heroinë, kokainë, hashash e marijuanë dhe furnizonin vendpushimet kryesore turistike të bregdetit Sardinian, ato të Ligurias, Toskanës veriore, por edhe Brescias dhe rrethinave të saj. Karabinerët e Porto Torres të mbështetur nga skuadra e Sardegnas, kanë çmontuar një rrjet të shpërndarjes së drogës, të përbërë...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.