Vendimi i dhënë nga Komisioni i Etikës ka sjellë edhe reagimin e tifozëve. Atë e kanë cilësuar dënimin e dhënë për Skënderbeun politik dhe këmbëngulin që titulli i sezonit 2015-2016 u përket vetëm korçarëve. Në një dalje mediatike, përfaqësues të tifozerisë korçare dhe opinionit sportiv në qytetin e Korçës...