Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Mund të ishte bërë valltare me shumë famë, por krejt ndryshe famën e mori nga burri. E krahasonin me Klaudia Morin për nga ngjashmëria me aktoren dhe këngëtaren italiane, gruan e Adriano Çelentanos. Dhe ishte pikërisht bukuria dhe stili i veçantë i saj në veshje e sjellje që do...

Pas tre librave për shkrimtarin e njohur Ismail Kadare të botuara në harkun e një viti, libra që ngjallën polemika dhe reagime të shumta në shtyp e që vazhdojnë ende, gazetari dhe studjuesi i njohur i arkivave, Dashnor Kaloçi, vjen sërish me një libër të ri, të titulluar “Sadik...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.