Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

ITALI – Presidenti amerikan Donald Trump takoi Papa Françeskun në Vatikan si pjesë e axhendës së tij të takimeve të nisur me Arabinë Saudite. Ai mbërriti në takim së bashku me bashkëshorten e tij Melania, vajzën e tij Ivanka, dhe dhëndrin njëkohësisht dhe këshilltarin e tij Jared Kushner. Bashkëshortja...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.