Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dashi 21 Mars – 20 Prill Një qiell dashamirës ju ndihmon të kapërceni çdo pengesë të paparashikuar. Lajme të mira nga jashtë si dhe pak të ardhura shtesë. Mundësi të arta do ju vijnë në dorë. Imazhi publik do ketë një rritje progresive të lartë. Shanse fatlume. Shpirti luftarak...

Dashi Në dashuri preferoni qëndrueshmërinë sesa një aventurë të çastit, që do t’ju çonte ndoshta larg qetësisë. Do të keni një rizgjim të ndjenjave dhe pasioneve, që deri më tani i keni mbajtur të fshehta. Do ta keni rrugën e lirë për të përjetuar pasionin. Demi Qëllime të mira...

Dashi  Saturni vazhdon t’ju mbrojë dhe të përkrahë ndërmarrjet tuaja. Fitoni menjëherë. Përpiquni të ndihmoni edhe dikë që ka nevojë. Do të vazhdojë periudha e qetësisë së madhe ekonomike dhe profesionale. Përfitoni sa më shumë. Demi Do të shtyni në një datë të pacaktuar një takim që nuk doni...

Dashi Duke mësuar të menaxhoni pengesat, jo vetëm që do të vlerësoheni nga të gjithë, por do t’ju besohen edhe detyra të reja së shpejti. Nëse jeni duke kërkuar një punë të re, duhet të jeni ju të parët që besoni në potencialet e juaja. Demi Më e mira...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Nëse do t’i besoni ndonjë rastësie të fatit, do të arrini të mos e ngadalësoni ritmin e punës. Ndoshta fati do të ndërhyjë! Edhe pse jo gjithmonë ia dilni të qëndroni në një hap me kolegët tuaj, mos u shqetësoni. Keni shumë aftësi...

Dashi Disa dëshira dhe ndjenja që do t’i mbani të kyçura, sidomos kur flitet për ata që zemrën nuk e kanë plotësisht të lirë. Do të ketë dashuri platonike dhe të pashprehura për beqarët, shumë të ndrojtur apo të pasigurt për t’u shprehur. Por kur guxon, fati e ndihmon...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Nuk jeni shumë të çlodhur nga fundjava, por me aftësinë tuaj do u bëni ballë të papriturave dhe me një gjakftohtësi për t’u pasur zili do përballoni çdo problem. Balancimi i detyrave dhe angazhimeve familjare nuk është aq i vështirë sa duket. Veproni...

Dashi Me Plutonin që ju mbështet, thellohuni në gjërat që ju përshtaten dhe ju interesojnë më shumë dhe do të rrisni kompetencat tuaja profesionale. Plutoni bashkëpunëtor do t’ju ndihmojë të zgjeroni horizontin dhe të pasuroni lidhjet me të tjerët. Demi Bashkëveprimi i Marsit me Venusin ju dhuron energji për...

Dashi Ndikimi i Hënës do të bëjë që ritmet e ditës të bëhen të paqëndrueshëm. Do të jetoni momente kënaqësie, por edhe çaste pasigurie. Mos e shmangni afrimin e një personi që keni njohur së fundmi, mund t’ju bëjë kureshtarë më shumë sesa mendoni. Demi Planetët ju favorizojnë dhe...

Dashi Me Uranin kundër jush, mos flisni shumë në ambientin e punës, mos krijoni konfidenca. Mundohuni të mos tregoni se si ndiheni. Por mos u ndruani dhe thoni ato që ju thotë zemra me personin që keni në krah, edhe pse keni frikë se ai mund të mos ju...

Dashi Shumë kërkesa që nuk presin rrezikojnë t’ju vënë përposh. Keni dëshirë t’ua përmbushni dëshirat të tjerëve, por nuk mund të jeni i pranishëm me të gjithë. Gjeni ekuilibrin e duhur, duke u udhëhequr nga instinkti dhe nga mirëkuptimi. Demi Nëse është e vërtetë se mjafton të doni për...

Dashi Më mirë t’i lini gjërat ashtu siç janë. Sot që planetët nuk do t’ju mbështesin dhe do t’ju provokojnë hapur, duke bërë që të humbisni kohë të çmuar. Është e vërtetë që jeni jashtëzakonisht të duruar, por çdo gjë ka një kufi, po u mbush plot kupa, derdhet!...

Dashi Gjatë ditës mund t’ju dalin gjëra të paparashikueshme. Për të shmangur tensionet, ndiqni atë që ju thotë zemra, edhe pse mund të interpretohet si një dobësi. Do të keni një ditë që priret drejt përtacisë, por që nuk pajtohet me angazhimet tuaja të shumta. Demi Nëse në jetën...

Dashi Shfrytëzoni bashkëveprimin e Diellit me Hënën për të zmadhuar dhuntitë e juaja dhe të përdorni çdo mënyrë për të vënë në vijë punët e juaja. Nganjëherë nuk duhet të lodheni shumë për të rënë në sy, mjafton të zgjidhni me kujdes mundësinë më të mirë. Demi Sot do...

Dashi Bashkëveprimi i Jupiterit me Neptunin mund të bëjë që të lindin dyshime dhe xhelozi pa arsye. Një sqarim me partnerin do të heqë çdo dyshim. Përpara se të tregoni gishtin nga tjetri, shqyrtojeni njëherë ndërgjegjen tuaj. Demi Hëna po ju ndihmon duke ju dhënë shumë paralajmërime, që ju...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.