Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Brian Williams, koordinatori i Përhershëm i OKBsë në Shqipëri dhe përfaqësues i Përhershëm i UNDP¬së, vlerëson rëndësinë e Reformës në Drejtësi në luftën kundër korrupsionit. Në një intervistë për “Panorama”, zoti Williams flet për projektet që UNDP po zhvillon me qeverinë shqiptare për rritjen e transparencës ndaj publikut, por...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.