Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Kosova i siguruar votat e nevojshme për pranim në organizatat ndërkombëtare, UNESCO dhe INTERPOL. Ndërkaq, një shtet tashmë ka përmbyllur të gjitha procedurat e saj për njohjen e Republikës së Kosovës. Këtë e ka konfirmuar ministri në detyrë i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj Ministri Hoxhaj ka thënë se...

PRISHTINE– Partitë e koalicionit LAA, Lidhja Demokratike e Kosovës, Aleanca Kosova e Re dhe Alternativa kanë rikonfirmuar se nuk kanë lidhur asnjë marrëveshje, qoftë si parti politike apo si deputetë veç e veç me ndonjë prej subjektevepolitike që synon formimin e Qeverisë së ardhshme. Krerët dhe përfaqësuesit e këtyre...

KOSOVE-“Ne si PDK mendojmë që koalicioni i ardhshëm qeverisës duhet të përbëhet prej PDK-së, AAK-së, Nismës dhe eventualisht ndonjë deputeti i cili do të duhej ta mbështeste formimin e institucioneve së bashku me minoritetet”, ka thënë në një intervistë për Radion Evropa e Lirë, nënkryetari i Partisë Demokratike të...

PRISHTINE-Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi, bashkë me sekretarin për Marrëdhënie me Jashtë të Nismës, Skender Reçica, kanë takuar sot, Stephen Banks, zv. Shefi i misionit të ShBA-ve në Kosovë. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi, dhe Stephen Banks, ushtrues detyre...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.