Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Një javë pranë Naimit dhe peisazhit të bukur të Përmetit, ku dhe poezia mund të fotografohet. Eshtë e disata herë që fotografi i mirënjohur Roland Tasho udhëton në krahinen e Përmetit për të fotografuar dhe promovuar bukuritë e kësaj zone, në ndihmë të promovimit të turizmit të Përmetit. Objektivi...

Një memorandum mirëkuptimi midis Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim për projektin e dixhitalizimit të muzeve Onufri – Berat dhe Muzeut të Artit Mesjetar në Korçë u nënshkrua sot në mjediset e kësaj ministrie. Ky memorandum bashkëpunimi u nënshkrua nga Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, dhe co-Drejtorët...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.