Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Një javë pranë Naimit dhe peisazhit të bukur të Përmetit, ku dhe poezia mund të fotografohet. Eshtë e disata herë që fotografi i mirënjohur Roland Tasho udhëton në krahinen e Përmetit për të fotografuar dhe promovuar bukuritë e kësaj zone, në ndihmë të promovimit të turizmit të Përmetit. Objektivi...

Një memorandum mirëkuptimi midis Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim për projektin e dixhitalizimit të muzeve Onufri – Berat dhe Muzeut të Artit Mesjetar në Korçë u nënshkrua sot në mjediset e kësaj ministrie. Ky memorandum bashkëpunimi u nënshkrua nga Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, dhe co-Drejtorët...

SHKODER- Në Muzeun Kombëtar të Fotografisë “Marubi” në Shkodër është hapur ekspozita “Marubi celebrates the Original” – Marubi Feston Origjinalen, me disa dhjetëra foto të realizuara gjatë viteve nga studioja Marubi dhe të ruajtura në familjet shkodrane. Muzeu ka në arkivën e tij më shumë se 500 mijë negativë,...

TIRANE- Arkivat e Shqipërisë dhe Kosovës po shkojnë drejt unifikimit të procedurave arkivore, themelimit të revistës së përbashkët dhe krijimit të Shoqatës Mbarëkombëtare të Arkivistëve Shqiptarë. Këto risi u prezantuan sot, në Konferencën e Parë Mbarëkombëtare e Arkivistikës, që u mbajt në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë....

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.