Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Një ribashkim historik për Mel Gibson, 61 vjeç dhe Danny Glover 70, për të festuar 30 vjetorin e ‘Arma Letale’. Të dy aktorët kanë qenë të ftuar në ‘Good Morning Amerika’ dhe kanë nderuar regjisorin e filmit historik Richard Donner në Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Duke...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.