Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Autoritetet holandeze kërkojnë rivendosjen e regjimit të vizave për shtetasit shqiptarë, duke kushtëzuar kështu lëvizjen e tyre në hapësirën Shengen. Pas problematikave në rritje të kriminalitetit nga bandat shqiptare në Holandë, Policia Holandeze në bashkëpunim me Prokurorinë Holandeze kanë këshilluar qeverinë për të rikthyer vizat për të gjithë shtetasit...

TIRANE- Pas ngjarjeve të rënda të një dite më parë që tronditën mbarë opinionin publik, kur një grua u masakrua për vdekje me sqepar nga bashkëshorti i saj në Lushnje dhe një tjetër grua u kërcënua nga ish-bashkëjetuesi njëherësh ish-deputet, vjen edhe reagimi i parë i një gruaje në...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.