Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Përplasjet e vazhdueshme për menaxhimin e Universitetit të Tiranës janë maja e ajsbergut të një konflikti të vjetër midis rektoratit dhe bordit të administrimit. Në thelb qëndron “lufta për kompetencat e universitetit” duke bërë që të krijohen dy palë me qëndrime katërçipërisht të kundërta. Nga njëra anë është bordi...

Dashi Hëna dhe Venusi në kuadraturë, tregues të një familje të dashur dhe të kuptueshme. Tregoni autonominë tuaj me sjellje të papritura. Sot janë gjërat e paparashikuara që ju drejtojnë, duke vënë në diskutim planet e bëra më parë. Demi Ritmin e duhur për t’u ndjerë mirë me veten...

SHBA-Presidenti amerikan, Donald Trump rriti sot mbrojtjen kibernetike në nivelin e komandës luftarake të bashkuar, njësoj si forcat speciale, duke theksuar rëndësinë që i jep një fushe thelbësore për sigurinë kombëtare. “Kjo komandë e re do të përforcojë operacionet tona në hapësirën kibernetike, do të krijojë më shumë mundësi...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.