Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Një studim i fundit ka zbuluar se amishët janë njerëzit më të shëndetshëm në Amerikë dhe se kanceri është një sëmundje shumë e rrallë brenda komunitetit. Hulumtuesit kanë studiuar nga afër mënyrën e tyre të jetesës dhe dietën e tyre për tw zbuluar se pse ndodh kështu, Popullsia amishe...

Arsyet për të cilat skuqemi janë të shumta, megjithatë në origjinë të këtij fenomeni kuptojmë se: “Enët e gjakut që ndodhen në fytyrë zgjerohen dhe kjo rrit praninë e rruazave të kuqe. Duke qenë se lëkura e fytyrës është e hollë, si pasojë fluksi gjakut është më i dallueshëm...

NJU DELHI– Ekziston kulla “Trump” në mes të Nju Jorkut apo hotelet “Trump”, plot luks, nëpër qytetet e botës, tani do të ketë edhe fshati Trump, një fshat i humbur në Indi që ka vendosur të ndërrojë emrin. Marora, një komunë e varfër dhe rurale e shtetit të Hariana...

SHBA – Në vitin 2015 me fotot e shkrepura ku tregonte barkun e fryrë dhe abdominalet plot muskuj në mnuajin e nëntë të shtatzënisë ajo kishte habitur të gjithë. Foto e bërë pak ditë më parë 5 muajshe shtatzënë E sot, 33-vjeçarja Sarah Stage është sërish shtatzënë. Ajo është...

SUEDI- Shkencëtarët në Universitetin Lund në Suedi për herë të parë kanë krijuar një kamera e cila arrin të kapë procese jashtëzakonisht të shpejta. Kjo kamera arrin të filmojë 5 trilion figura në sekondë dhe të kapë procese kimike, fizike, biologjike dhe bio-mjekësore. Kamera besohet se do të udhëheq...

PAKISTAN- Një djalë 13-vjeçar në Pakistan kërkoi nga punëdhënësja e tij një rritje rroge, por veç refuzimit, ajo i preu atij dorën në formë ndëshkimi. Muhammad Irfan kujdesej për dhitë në fshatin Wahiwala, por për shkak të varfërisë, ai i kërkoi punëdhënëses së tij ta paguante më tepër, ose përndryshe...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.