Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

ITALI – Presidenti amerikan Donald Trump takoi Papa Françeskun në Vatikan si pjesë e axhendës së tij të takimeve të nisur me Arabinë Saudite. Ai mbërriti në takim së bashku me bashkëshorten e tij Melania, vajzën e tij Ivanka, dhe dhëndrin njëkohësisht dhe këshilltarin e tij Jared Kushner. Bashkëshortja...

KOLUMBI-Janë manekinët që ushqejnë me gji bebeT, në qendrat tregtare të Kolumbisë, protagoniste të fushatës promovuese të ‘Amigos de la Lactancia’. Në vitrina dhe në vende të dukshme të qendrave, veshjet që janë në shitje janë veshur nga manekinë, të cilët kanë gjoksin jashtë dhe ushqejnë bebe, edhe ato...

Ky është Arya Somantri djali 10 vjecar që peshon më shumë se 190 kilogram. Prindërit e tij thonë se ai konsumonte 5 vakte në ditë me ushqim të bollshëm dhe sërish thoshte se kishte uri. Mjekët e tronditur, fillimisht i rekomanduar një dietë fëmijës, por pesha e tij nuk...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.