Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Zllatko dhe Vera Muniq nga Sjenica kanë festuar këto ditë dhjetëvjetorin e martesës. Ata kanë tre fëmijë, shtëpi dhe jetojnë, siç thonë, një jetë të mirë familjare. Zllatko është ndër të parët që ka shkuar në Shqipëri për të kërkuar një grua për martesë. “Asokohe kemi shkuar në Shqipëri...

SERBI– Njëri nga liderët e serbëve të veriut të Kosovës, Oliver Ivanovic ka thënë se diplomacia dhe politika e Serbisë vazhdimisht i ka nënçmuar shqiptarët, dhe sipas tij ky ishte gabimi më i madh historik. “Ne kemi shumë paragjykime për shqiptarët, por në fakt nuk dimë shumë për ta....

Për herë të parë në historinë e aviacionit civil serb, nga aeroporti i Beogradit është nisur një avion i Air Serbia me një ekuipazh i gjithi femëror. Në bordin e një Airbus A-320, i cili zbriti në Paris, ishin në komandë kapitenja Vesna Aleksicm pilota e parë dhe pilotja...

Presidenti në largim i Serbisë Tomislav Nikoliç,  ka fyer ish-kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinajn duke e quajtur atë qenë të tërbuar. “Ramush Haradinaj është liruar nga Franca dhe tani mendon se ai kurrë nuk do të ndëshkohet nëse kryen një krim kundër një serbi”, ka thënë Nikoliç. Këto deklarata...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.