Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Ofertat fillestare të monedhave (ICO), një mjet i mbledhjes së fondeve për kompanitë e teknologjisë blockchain (teknologjia informatike që suporton zgjidhjet e gjithë ‘krypto-monedhave”), kanë kapur aq shumë vëmendje se edhe bashkë-themeluesi i rrjetit ethereum, ku shumë prej këtyre monedhave dixhitale janë ndërtuar, thotë se është koha që gjërat...

Konfindustria vlerëson, se Shqipëria dhe Kosova duhet të jenë të kujdesshme në zbatimin e nismës së fundit të Bashkimit Europian për krijimin e Tregut të Përbashkët të Ballkanit Perëndimor, të vendosur në takimin e nivelit të lartë në Trieste-Itali. Sipas administratori të Përgjithshëm të Konfindustrisë Gjergj Buxhuku, krijimi i...

TIRANE– Rektori i Universitetit “Luarasi”, Arben Malaj ishte i ftuar në rubrikën “Opinion” në “News24” ku ka folur për Samitin e Triestes si dhe investimet e BE në Ballkanit Perëndimor dhe në Shqipëri konkretisht. Malaj tha se pritshmëritë për fonde nga BE kanë qene të mëdha, ndërsa Ballkani ka...

Nga: Ornela MANJANI Procesi i aplikimit dhe ekzekutimit të vendimeve përfundimtare të vlerësuara financiarisht për vitet 1993, 1994 dhe 1995 është një proces i vazhdueshëm dhe i hapur për të gjitha subjektet. Të gjitha subjektet përfituese, ish-pronarë që janë përfitues sipas trungut familjar duhet të nënshkruajnë deklaratën noteriale, ku...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.