Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Një memorandum mirëkuptimi midis Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim për projektin e dixhitalizimit të muzeve Onufri – Berat dhe Muzeut të Artit Mesjetar në Korçë u nënshkrua sot në mjediset e kësaj ministrie. Ky memorandum bashkëpunimi u nënshkrua nga Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, dhe co-Drejtorët...

SHKODER- Në Muzeun Kombëtar të Fotografisë “Marubi” në Shkodër është hapur ekspozita “Marubi celebrates the Original” – Marubi Feston Origjinalen, me disa dhjetëra foto të realizuara gjatë viteve nga studioja Marubi dhe të ruajtura në familjet shkodrane. Muzeu ka në arkivën e tij më shumë se 500 mijë negativë,...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.