Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANE– Ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Olta Xhaçka e ka cilësuar një premtim të mbajtur të qeverisë, shpërndarjen e kësteve për ish-të përndjekurit politikë. Nga studio e emisionit “Njerëz në Fokus” me gazetaren Ola Bruko në “News24”, ministrja Xhaçka tha se aktualisht po vijohet me shpërndarjen e këstit...

TIRANË- Ndërsa protesta 60 minutëshe e opozitës ishte paqësore, ndonëse u bllokuan 5 rrethrrotullimet kryesore të Shqipërisë, përfshi këtu dhe sheshin “Shqiponja” dhe rrethrrotullimin tek Teknologjikja në Tiranë, duke iu lënë mundësi kalimi vetëm ambulancave, GSH.al ka publikuar një video përmbledhëse të të gjitha lëvizjeve të kryedemokratit Lulzim Basha....

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.