Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANE- Profesori, përkthyesi dhe shkrimtari shqiptar i ftuar në “Opinion” teksa diskutohej tema për besnikërinë dhe tundimin e marrëdhënieve në çift, ka bërë një bërë një deklaratë të fortë. Sipas tij është e vështirë të kuptosh shqiptarët, pasi mashtrojnë edhe gjatë seksit. “Po rrëshqite njëherë do rrëshkatës përherë. Është...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.