Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Televizioni Francez M6, i ka kushtuar një reportazh Shqipërisë në emisionin shumë të ndjekur “Investigim Ekskluziv”. Titulluar “Plazhe ëndrrash, biznes dhe gjakmarrje: Fytyra e fshehur e Shqipërisë”, ky emision paraqet Shqipërinë, nga shumë këndvështrime, tregon zhvillimin pozitiv të vendit si dhe dukuritë negative. Një pjesë e rëndësishme e dokumentarit,...

NGA: Shkëlzen Henkoja/Aurora Golemi SKRAPAR- Fshatrat e njësisë administrativë Konak prej vitesh vuajnë braktisjen nga institucionet e shtetit. Banoret këtu përjetojnë të njëjtat vështirësi, mungojnë shërbimet me te domosdoshme: rrugët, shërbimi urban, furnizimi me ujë, shërbimi mjekësor, shkollat 9-vjeçare. Fshatrat e kësaj zone lëngojnë ne harrese dhe varfëri e...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.