Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Lridon Latifi do të përshëndet me Skënderbeun pas ndeshjes së kthimit me Dinamon e Zagrebit, për të nisur një karrierë të re në Hungari. Në këto kushte, drejtuesit korçarë janë vënë në lëvizje për të gjetur zëvendësuesin. Suad Sahiti kthehet në modë te Skënderbeu. Pritet që mesfushori shqiptar nga...

Çudi shqiptare në futbollin e femrave. Në mungesë të një arbitri, miqësorja e djeshme e futbollit të femrave mes Kinostudios dhe Mitrovicës e luajtur në Yrshek është drejtuar nga shoferi i automjetit, një ish-arbitër në karrierën e tij, që transportoi skuadrën mike drejt kryeqytetit. Ndeshja ishte planifikuar të luhej...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.