Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Revista gjermane “AutoBild” shkruan se modeli më i fuqishëm i Porsche 911 GT2 RS do të prodhohet në vetëm një mijë njësi, të cilat tashmë janë shitur të gjitha. 911 GT2 RS para publikut është prezantuar si eksponat në Panairin e pajisjeve kompjuterike dhe lojërave të konsolës E3 në...

Lista e FBI-së me kriminelët më të kërkuar kibernetike përmban 27 individë ndërsa siguria kibernetike po shndërrohet në një temë të nxehte dhe shumë të rëndësishme çdo vit që kalon. Me sulmet ndaj bizneseve, institucioneve qeveritare dhe qytetarëve po shtohen, sot shumë se kurrë më parë është i rëndësishëm...

Canon EOS 6D MK II është fotoaparati për të cilin kemi dëgjuar shumë, por ata që kanë pyetur se si do të duket pajisja tani kanë rastin që ta shohin. Nokishita Camera ka sjellë fotografitë dhe specifikat e fotoaparatit. Duhet theksuar se nuk mund të verifikohet autenticiteti i fotografive...

Boeing ka premtuar të ndërtojë aeroplanët hipersonikë për pasagjerët, dhe thotë se diçka e tillë mund të ndodhë brënda një dekade. Avionët hipersonikë fluturojnë deri në 3.800 km për orë, dhe mund të lejojnë pasagjerët të ulin në mënyrë dramatike kohën e udhëtimit. “Unë mendoj se në dekadën e...

PARIS- Tregu i Inteligjencës Artificiale në sektorin e shëndetësisë është në një rritje spektakolare, i shtyrë gjithashtu nga gjigantët e “Silicon Valley” por edhe nga kompanitë startups. “Në vitin 2021 mund të arrijë vlerën e 6,6 miliardë dollarëve, kundrejt 634 milionë që ishte në vitin 2014”, vlerësoi kabineti “Frost...

Ky mund të quhet telefoni ‘ushtarak’ që të mbron nga përgjimet. Celulari i quajtur “Solarin”, është tejet i “mbyllur’ për të qenë i depërtueshëm në programet e tij. Është prodhuar nga kompania “Sirin Labs” me bazë në Britani.  Smartfoni që kushton 9 500 paund është thënë se është celulari...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.