Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës është ekspozuar në Kompleksin për Vizitorët të Qendrës Hapsinore “Kennedy” një veturë për të eksploruar Planetin Mars. Zhvillimi i projektit të kësaj veture ka nisur në nëntor të 2016-ës dhe ka përfunduar në muajin prill të këtij viti, shkruan Business Insider....

JAPONI – Për ata që adhurojnë luksin dhe duan komoditet gjatë udhëtimit, treni i ri JR “East’s Shiki-Shima Luxury Sleeper Train”’ është zgjidhja për ju. “Treni i artë” , i cili është projektuar nga japonezi Ken Kiyoyuki Okuyama ka 10 vagonë dhe me një kapacitet për 34 udhëtarë. Vagoni...

Të rinj të paidentifikuar kanë marrë tre super-makina me qira, për të bërë gara shpejtësie në një autostradë të Britanisë së Madhe. Meqenëse kishin bllokuar rrugën, rasti është denoncuar te forcat e rendit, të cilat kanë dalë menjëherë në terren për të ndërhyrë. Përveçse kanë marrë gjoba për tejkalim...

Në ‘Shangai Auto Show 2017’ është prezantuar Land Wind që ka ngjashmëri të madhe me veturën britanike Land Rover. Modeli Evoque është imituar deri në detaje, megjithëse materiali i përdorur dhe përfundimet, nuk janë të njëjta me origjinalin, shkruan tg. Por, njohësit e automobilizmit konsiderojnë se është bërë përpjekje...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.