Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Instagram ka njoftuar se aplikacioni i tyre për Android tani do të ketë mundësi të punojë offline, duke i mundësuar përdoruesve të kërkojnë dhe të shikojnë foto edhe kur janë në një zonë pa internet. Kështu, me rritjen e përdoruesve mujorë aktivë, Instagram ka vendosur të marrë rrugën e...

Të gjithë ne kemi të paktën ndonjë rast ku kemi dashur të kthejmë mbrapa një mesazh të cilin ia kemi dërguar dikujt në “WhatsApp”. Tani ky rrjet social e bën të mundur këtë veçori. Do të keni të paktën pesë minuta për të tërhequr një mesazh që keni dërguar...

Smartphone-t kryesisht nuk kanë hapësirë të mjaftueshme, dhe memoria e pothuajse çdo telefoni shumë shpejt mbushet. Përmes këtyre këshillave të dobishme do të keni mundësi që në mënyrë shumë të thjeshtë të lironi hapësirën në telefon: Përdorni kartën MicroSD Të gjitha fotografitë dhe videot mund të ruhen direkt në kartelë,...

Kompania Apple po prodhon sensorë me të cilët do të kontrollojë nivelin e sheqerit në gjak, në mënyrë që të ndihmojë në mjekimin e diabetit, transmeton CNBC. Bëhet fjalë për sensorë optikë, prodhimi i të cilëve sipas mendimit të shkencëtarëve konsiderohet si sfida më e vështirë teknike. Prodhimi i...

Gjiganti amerikan i informatikës “Google” ka vendosur të investojë të paktën 830 milionë euro në kompaninë koreanojugore “Lg Display”, për të nxitur prodhimin e ekraneve të teknologjisë “Oled” për t’i përdodur në smartfonë, shkruan e përditshmja ekonomike tajvaneze “The Economic Times”. Ky investim do t’i mundësojë LG-së të hapë...

Shpesh, pajisjet tona elektronike fillojnë të dobësohen vetëm 6 muaj pasi i kemi blerë. Dhe, në shumicën e rasteve, vetë ne jemi fajtorët. Ne nuk kujdesemi për detajet të cilat janë shumë të rëndësishme për këto pajisje teknologjike. Këto janë gabimet që e shkurtojnë jetëgjatësinë e pajisjeve tona: Mbushja...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.