Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANË- Kryeprokurori Adriatik Llalla ka pohuar sot se në listën përfundimtare të kandidatëve për deputetë të Partisë Socialiste nuk ka persona me rekorde kriminale. Gjatë Konferencës Ndërkombëtare të Prokurorëve, Llalla i është përgjigjur kështu edhe kërkesës së kryeministrit Edi Rama për të verifikuar nëse kishte probleme me disa emra...

TIRANE– Pas marrëveshjes së 18 majit mes kryedemoratit Lulzim Basha dhe kryeministrit Edi Rama për t’i dhënë fund krizës politike, PS dhe PD po përgatisin një projektligj, si pjesë e paktit mes tyre, ku detyrohen televizionet private të transmetojnë reklama falas për partitë politike gjatë fushatës elektorale. Sipas marrëveshjes...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.