Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

VIDEO Shqiptari Lavdërim Muhaxheri prezanton monedhën e ISIS

Lavdërim Muhaxheri

Militantët e Shtetit Islamik kanë prezantuar monedhat që do të përdoren në zonat e pushtuara prej tyre. Monedhat quhen dinar dhe janë prej floriri, argjendi dhe më pak të çmuarat prej bakri.
Monedha e ISIS nuk do të mund të përdoret për tregti jashtë territoreve që kontrollon Shteti islamik. Por, ndërsa lartëson monedhën e tij të re ISIS vazhdon t’i paguajë bandat e xhihadistëve me dollarë amerikanë.
ISIS pretendon se dinari i artë 21-karatësh me peshë prej 4.25 gramësh do të jetë i barasvlefshëm me 139 dollarë amerikanë.
Ajo që është interesante në videon propaganduese është se këtë dinar e promovon shqiptari Lavëdrim Muhaxheri. Në këtë video, Muhaxheri përsërit kërcënimet e tij për luftë, në arabisht dhe anglisht.
(er.nu/BalkanWeb)Komente ( 115 )

1 2 3 4

KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.