KOSOVË


Serbia historikisht ka ushtruar përdhunë ndaj shqiptarëve të Kosovës, duke kryer masakra në vazhdimësi, sidomos ndaj popullatës civile.


Këto janë pamjet, që tregojnë sesi serbët kanë ekzekutuar 5 shqiptarë dhe trupat e tyre i kanë ekspozuar.


  • foto galeri

Ngjarja ka ndodhur në vitin 1925 në Prizren. Fotografia e rrallë dëshmon edhe njëherë masakrat e ushtarëve serbë në Kosovë.

(Balkanweb)