TIRANE

Këngëtarja e njohur shqiptare Greta Koçi është shumë e ndjekur dhe aktive në rrjetet sociale. Ajo shpesh ndan me fansat fotografi dhe video të ndryshme nga përditshmëria, përmes së cilave rrëmben vëmendjen e fansave.


Së fundmi, Greta u dha mundësinë ndjekësve të saj t’i bëjnë një sërë pyetjesh. Mes shumë pyetjeve njëra prej tyre ishte nëse do të martohej me një njeri të varfër.


Untitled 1


Greta nuk ka nguruar të përgjigjjet, duke e quajtur fillimisht si një pyetje gjysmake. ‘Pyetje gjysmake disi sepse nuk zgjidhet njeriu i jetës vetëm nga ky kriter ‘i varfër’, ‘i pasur’. Ka shumë arsye të tjera që njeriu vendos të lidhë jetën me dikë’. –shkruan Greta.
(BalkanWeb)

Etiketa: