Agjensia më e madhe në botë për tërmetet EMSC ka konfirmuar se nuk është e mundur të parashikohen tërmetet dhe bën thirrje për qetësi.


“Tërmetet nuk mund të parashikohen. Qëndroni të sigurtë “, thuhet në njoftimin e tyre.


4c450bcc Db8e 415f 83a8 D70c1d928afd
4c450bcc Db8e 415f 83a8 D70c1d928afd


Etiketa: