Projekti i iniciuar nga ministria e Kulturës ”Edukimi përmes Kulturës” është prioritet i të gjithë trupave përbërëse të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit duke i trasmetuar brezave të rinj vlerat e artit dhe kulturës.


Artistët e Ansamblit Popullor vazhdojnë me kalendarin artistik në kuadër të projektit “Edukimi përmes Artit” këtë herë me nxënësit e shkollës 9–vjeçare “Fan Noli”.


Ata interpretuan disa nga këngët e vallet më të spikatura të repertorit si: Vallen e Skraparit, Vallen e Fajës, Vallen e Shupalit, Kolazh me këngë të Shqipërisë së Mesme etj.


Mbas workshop-it, atmosfera e krijuar në aktivitet u bë edhe më e larmishme kur bashkë me grupin e valleve të Ansamblit Popullor u bashkuan edhe nxënësit e shkollës, duke kërcyer bashkë me ta. (Atsh)

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri