TIRANË

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një foto të punës që po bëhet tek Kryeministria për pastrimin e mureve nga boja e hedhur gjatë protestës së djeshme të opozitës.


“Ata klidh e ne fito”, shkruan kreu i qeverisë duke i drejtuar dhe një grusht simbolik opozitës. “Ata prish e ne ndreq, ata ndot e ne pastro, ata klith e ne fito👊”, shkruan Rama në Instagram.


Rama Insta
Rama Insta


Etiketa: