SHBA

Gruaja që shihni në këtë video ka humbur përfundimisht durimin dhe kontrollin. Punonjësi i aeroportit e kishte njoftuar vajzën e re se avioni i saj do të vonohet.


Por reagimi i saj është me të vërtetë i habitshëm. Vajza humbet totalisht kontrollin dhe fillon e i bërtet e ulërin punonjësit, të cilin në një moment e quan dhe përdhunues shkruan Corriere.  Skena është filmuar në aeroportin e Fort Lauderdale, Florida.


Ajo ngjitet sipër banakut dhe kërcëcon duke thënë se ka një pistotelë. Më pas ka ardhur policia, e cila e shoqëroi në komisariat nën akuzën për prishjen të qetësisë publike.

(er.cu/BalkanWeb)