Kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla ka shpërndarë në “Facebook” fotografi nga pastrimi i qytetit të Cërrikut.


Balla shprehet se puna e nisur në Bashkinë Cërrik, me pastrimin dhe lirimin e hapësirave publike, ri-vendosjen në punë të kanaleve vaditëse dhe atyre kulluese në ndihmë të fermerëve, është garanci për një model të ri qeversje në këtë Bashki.


  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

“Dita e mirë, duket që në mëngjez!” – thotë populli. Edhe puna e nisur në Bashkinë Cërrik, me pastrimin dhe lirimin e hapsirave publike, ri-vendosjen në punë të kanaleve vaditëse dhe atyre kulluese në ndihmë të fermerëve, është garanci për një model të ri qeverisje në këtë Bashki.


(d.xh/Balkanweb)