Bebe Rexha është një ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare dhe më të guximshmet e rrafshit ndërkombëtar.


Bukuroshja jonë po vazhdon të mbajë koncerte të njëpasnjëshme anembanë globit, ku po ndiqet nga mijëra adhurues.


Bebe Rexha
Bebe Rexha

Por, gjatë ditëve të kaluara 29-vjeçarja ka hasur në cilësime seksiste të shefes ekzekutive, e cila i ka thënë se është tejet e moshuar për tu shfaqur seksi.