Me body të zi, taka të larta dhe një trup perfekt. Kështu pozon Belen me të brendshme mbi disa shkallë në një set mahnitës të disa fotove, që i ka postuar në Instagram, duke bërë apel për ata që duan të punojnë me të.
Ajo po hap një restorant në Milano me miqtë e saj Simona Miele dhe Joe Bastianich dhe në video shpjegon: “Do ta hapim në qershor dhe po kërkojmë një personel të kualifikuar…nëse dikujt i intereson të na dërgojë imail’. Kush nuk do të dëshironte një shefe të tillë?(da.xha/BalkanWeb)
Etiketa: