Showgirli argjentinas Belen Rodriguez duket t’i ketë pasur problem temperaturat e larta.


Ajo ka pozuar gjysmë e zhveshur në pozën e radhës.


Rodriguez edhe njëherë ka dëshmuar se ka një fizik tejet seksi, dhe nuk ka asnjë arsye që ta fshehë atë.


Etiketa: