Një lojtar golfi bëri një gjuajtje, që me siguri është ndër më të këqijat në karrierë. Lojtari i golfit Tyler Duncan, 29 vjeç, ishte duke luajtur sportin e tij gjatë një turneu në Dallas të premten.


Gjuajtja e lojtarit ka përfunduar mbi kokën e bashkëshortes së tij.


Siç mund të shikohet, burri godet topin dhe ai bie mbi kokën e gruas. Pas rastit, lojtari u shpreh se duhet të kenë kujdes kur të luajnë golf.