Të shumtë ishin fëmijët por edhe të rriturit të cilët kanë ndjekur shfaqjen interaktive të trupës së Cirkut Kombëtar në sheshin “Skënderbej”, në kryeqytet.


Një atmosferë fantastike u krijua, për të gjithë të pranishmit, ku u zhvilluan lojëra e akrobaci të ndryshme. Trupa profesioniste iu dha mundësinë edhe të pranishmëve për të provuar dhe realizuar truke shpejtësie si vetë mjeshtrat e cirkut.

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri


”Një pasdite në shesh ndryshe, me fëmijë e të rritur dhe trupën e mrekullueshme të Cirkut Kombëtar. Fatlumë ata që patën mundësinë të ishin të pranishëm”, shprehet ministrja e Kulturës, Elva Margariti e cila ka publikuar edhe disa foto nga kjo shfaqje.


Gjatë muajve të verës, trupa e Cirkut Kombëtar me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës ka performuar edhe në zona të ndryshme të kryeqytetit.

Në ciklin e aktiviteve, “Eja luaj në Parkun tënd”, nëpërmjet lojërave zbavitëse, rekreative, sportive, argëtuese dhe numrave të mrekullueshme të artistëve të Cirkut Kombëtar, lumturuam në këto ditë pushimesh, fëmijët e kryeqytetit. (Atsh)