Çmenduria e fundit verore është një kostum plazhi shumë i çuditshëm.


Në një model janë dizenjuar të gjithë organet e brendshëm të njeriut, zorrët, mëlçia dhe mushkëritë, ndërsa në një tjetër shfaqen muskuj dhe gjëndrat e qumështit.


  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri