TIRANË- Çiftet e kërcimtarëve që përfaqësuan Shqipërinë shkëlqyen në konkursin Wdsf Skopje Open 2014, duke rrëmbyer medaljen e artë me çiftin Andrea Civita dhe Eleonora Demitri, duke u renditur kështu të parët.


Ndërkohë që vendin e dytë e kanë zënë sërish kërcimtarët që garonin për Shqipërinë John Isufi dhe Matilde Giai Baudissard.


Federata Shqiptare e Dancit Sportiv bën me dije se aktivitete të tjera e presin, ku garuesit shqiptarë pretendojnë të korrin të tjera suksese.

(ma.ar/BalkanWeb)