TIRANE

Kreu i LZHK-së Dashamir Shehi i ftuar në  emisioninin “A Show”  i ngacmuar për pijen tha se po të kishte mundësi do t’i kthehej sërish. Shehi u shpreh se  ‘një gotë para’ të jep mundësi të flasësh gjëra që nuk thuhen.


Krasta: Dua të flas në përgjithësi për marrëdhënien ekstravagante me pijen


Po të kisha mundësi do t’i rikthehesha, është një mënyrë jetese në Shqipëri, për të bërë show, për të thenë gjëra që nuk thuhen pa një gotë para. Shpeshherë ka ndonjë shpenzim kush është më saraf.


Krasta: Të ka bërë përshtypje Winston me marrëdhënien e tij me pijet e forta

Unë e mbaj mend kur hyri Regan në Shtëpinë e Bardhë tha se këtë vend e kanë bërë njerëz që mbanin puro dhe gotë, pra burra me karakter që duronin situata. Fatkeqësisht në Shqipëri kanë fituar vese të tjera që ky vesi i vogël u zhduk.

 (BalkanWeb)

Etiketa: