Ka përfunduar takimi i presidentit Ilir Meta me aleatët e PD.


Kreu i LZHK foli për mediat, duke thënë se data e zgjedhjeve duhet të jetë derivat i palëve dhe jo i njëanshëm.


“Takimi ishte shumë pozitiv. Për sot gjykojmë se është bërë një hap i vogël, por në drejtimin e duhur. Nuk ka avancim për çështjen zgjedhore, Gjithçka do të caktohet në ditët në vijim, por jemi më afër për një dialog. Besoj jemi më afër një paqtimi mes palëve dhe për një datë që mund të jetë e pranueshme për të gjitha palët”, tha Shehi.


(Balkanweb)

Etiketa: