Deputetët britanikë hodhën poshtë dje marrëveshjen e Brexit të negociuar mes Londrës dhe Brukselit, me 391 vota kundër 242, duke futur Britaninë e Madhe në pasiguri 17 ditë nga data që parashikohet dalja nga BE-ja.


Kjo marrëveshje ishte kundërshtuar masivisht edhe në votimin e parë të zhvilluar në janar.


Para votimit të sotëm, kryeministrja Theresa May përsëriti se “kjo marrëveshje ishte e vetmja dhe më e mira e mundshme”.