Në familjen e deputetit Ylli Shehu ka pasur dasmë pasi është martuar motra e tij. Dasma është mbajtur në një ambient të hapur në fshatin Buzmadhe të Kukësit, rrethuar nga malet dhe gjelbërimi.


Bëhet fjalë për një dasmë tradicionale me plot njerëz e lekë që hidheshin gjatë kërcimit. Shihni fotot e shpërndara në rrjet.


  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri


Etiketa: