TIRANË


Presidenti i Republikës Ilir Meta përmes një postimi në “Facebook” shprehet se ngjashëm me shembullin e Marrëveshjes së Prespës, mbeten jetike dhe të domosdoshme si bashkëpunimi i përgjegjshëm dhe serioz ndërmjet dy vendeve, Kosovës dhe Serbisë.


Meta vlerëson se dialogu ndërmjet dy shteteve do t’i ndihmonte persektivën europiane të rajonit.


Postimi i presidentit Meta:

Ngjashëm me shembullin e Marrëveshjes së Prespës, mbeten jetike dhe të domosdoshme si bashkëpunimi i përgjegjshëm dhe serioz ndërmjet dy vendeve, Kosovës dhe Serbisë, ashtu edhe një koordinim më i mirë ndërmjet Bashkimit Europian🇪🇺 dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës🇺🇸 mbi perspektivën e dialogut dhe të rajonit. #BBPTirana

(d.xh/ Balkanweb)