Familjen Mehmeti në Drenas të Kosovës e ka vizituar Elvisi dhe Sidriti. Elvisi habitet kur futet brenda banesës së shkrumbuar.Elvisi: Nuk arritët të shpëtonit gjë? Erina si u bë shtëpia kështu? Ju nuk keni asnjë lodër? Nuk shpëtuat asnjë send?


Ramadani: Asgjë nuk mundëm të shpëtonim!

Elvisi: Shyqyr që nuk kanë qenë fëmijët brenda!

Ndiqni klipin për të parë çfarë ndodhi…

(BalkanWeb)