Policia e Shtetit ka postuar në profilin e saj të Facebook një video që tregon shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor, të denoncuara nga qytetarët por edhe të hasura nga vetë policët.


Në videon e mëposhtme shihni se si janë gjobitur shoferë që bëjnë drifting në rrugë, apo një aksident i frikshëm në një qendër të banuar.

Policia ka një apel për të gjithë qytetarët.


NJOFTIMI I PLOTË
Tiranë
Syri qytetar dhe punonjësi i Policisë janë kudo.
Të bësh drifting, të qarkullosh me shpejtesi të lartë, veçanërisht në qendrat e banuara, apo në shëtitore aty ku luajnë fëmijët dhe qarkullojnë këmbësorët, janë veprime që cënojnë dhe rrezikojnë sigurinë e jetës në rrugë dhe njekohesisht shkelje që kushtojnë shumë 📸👮🏻♀✍.
“Sheh diçka, thuaj diçka”.


(m.a/BalkanWeb)