TIRANË

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një vizitë tek një biznes familjar, ndërsa prej aty tha se ulja trefish e taksave do të krijojë një mundësi plus për bizneset dhe për punësimin.


Gjatë qëndrimit në këtë biznes, Rama u shpreh se synimi i masave që ka marrë qeveria ka të bëjë me përmirësimin e kushteve, rritjes së numrit të punonjësve dhe rritjes së pagave në këtë sektor.


“Ky është edhe qëllimi , që të paguani tre herë më pak taksa, po të rrisnin fuqinë punëtore edhe pagat e tyre, se iu duhen rritur edhe pagat”, u shpreh Rama.


(n.m/BalkanWeb)

Etiketa: